Frederik Nonnemann: Nu ved jeg, hvad penge er værd

Frederik Nonnemann

Frederik Nonnemann

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Danseren Frederik Nonnemann fylder snart 27 år, og alderen har givet ham en større forståelse af, at det er hårdt arbejde at tjene sine egne penge.

Den 26-årige ”Vild med dans”-danser har på det seneste tænkt meget over, at det er fedt at blive ældre og voksen.

Faktisk er det heller ikke så længe siden, han mødte en 17-årig i byen, som han tog sig selv i at give et ”voksen-råd”.

- Nu ved jeg også, hvad penge er værd, og at det kræver arbejde at tjene dem, siger Frederik Nonnemann til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Sharin Foo og Frederik Nonnemann havde "vildt god" første "Vild med dans"-træning

Identiteten er ikke usikker

Som 26-årig er han heller ikke længe så usikker på sin identitet, og han står gerne ved, at hans kærlighed går til gymnasieeleven Jonas.

I sine yngre dage var han mere bevidst om ikke at afvige fra normen, men i dag er tilgangen ”don’t give a shit” mere fremherskende.

- Jeg synes også, jeg har opnået at dygtiggøre mig. Nu er jeg nået et niveau, hvor det som barn var svært at følge med, siger Frederik Nonnemann.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

"Vild med dans"-sejr er drømmen

Derfor har alderen været en positiv faktor for ham i mange henseender, og danseren har samtidig opnået en forståelse af, hvad resultaterne kræver.

I fremtiden lægger det unge talent ikke skjul på, at han drømmer om at vinde ”Vild med dans”, efter han nu har været med i fire år.

Nu har han også fået en erfaring med, hvordan han skal agere på TV, og derfor er det ikke nyt og farligt for ham at være med i programmet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden