27. sep. 2020
Af Christinna Braun

Frederik Nonnemanns store udfordring

Frederik Nonnemann
Frederik Nonnemann
Foto: Martin Høien
Frederik Nonnemann skal ikke være med i årets ”Vild med dans”, men han har sagt ja til en anden stor udfordring.

I syv sæsoner har Frederik Nonnemann været en fast del af ”Vild med dans”, men i år er han ikke at finde blandt de professionelle dansere.

Til gengæld vil at være at finde i tv’et i et helt andet program, hvor han bliver udfordret på en helt anden måde. Frederik Nonnemann skal nemlig være med i den næste sæson af TV 2-programmet ”Korpset”. Her er den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack er i spidsen, når en række kendte danskere kaster sig ud i både fysiske og psykiske udfordringer.

Derfor er Frederik Nonnemann lige nu ved at træne op til den hårde udfordring. Det skriver han på Instagram, og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opslaget.

Hårdeste udfordring i livet

- Som mange af jer nok har opdaget, så skal jeg ikke lave @vildmeddans i år. Det betyder dog ikke, at jeg er gået helt “off grid”. Jeg er blandt andet ved at træne op til en af de hårdeste udfordringer i mit liv - Korpset. Jeg er utrolig spændt på at se, om jeg kan nå at blive klar og om min psyke kan holde til det. Jeg glæder mig helt vildt, og så synes jeg, at castet er sammensat af nogle af de sejeste personer i Danmark! Jeg er så sgu stolt af, at @mastifftv.dk og @tv2danmark synes jeg passer ind i den gruppe, skriver Frederik Nonnemann på Instagram.

Se hvem de andre kendte danskere, der skal deltage i "Korpset" er ved at klikke på linket herunder.

Selvom Frederik Nonnemann ikke er med i årets ”Vild med dans”, bliver det helt sikkert stadig en kæmpe fest, og du kan se, hvem der deltager i den nye sæson – der starter 2. oktober – i galleriet herunder.

Galleri: Vild med dans 2020 par

Læs mere om: