Mandag, 13. december 2010 - af af Lisbeth Grube

Frøkjær og Langkilde letter nytårsaften

-Mit eget største øjeblik i 2010 var, da jeg blev far til min datter, Emilie, den 30. august, siger luftkaptajnen Langkilde.
-Mit eget største øjeblik i 2010 var, da jeg blev far til min datter, Emilie, den 30. august, siger luftkaptajnen Langkilde.
Foto: TV 2
Året der gik – eller måske rettere, året der fløj – bliver en festlig affære på TV 2.

Johannes Langkilde og Cecilie Frøkjær er nemlig sammen ved rorpinden, når kanalen sender sin store årskavalkade, "De største øjeblikke", den 25. december.

Det store show optages i den gamle Vilhelm Lauritzen-terminal i lufthavnen, og forud for festlighederne er værtsparret trukket i uniformen sammen i et lånt fly.

- Kavalkaden har i år et rejsetema, så Cecilie og jeg var helt med på at være kaptajner i en Airbus. For mig er det en gammel drengedrøm at være kaptajn, og det sjove er, at når man først står dér i uniformen, kan man flyve! Og med sådan en lækker stewardesse ved siden af kan det ikke blive meget bedre, siger Johannes Langkilde, mens Cecilie Frøkjær protesterer højlydt i baggrunden:

- Jeg er ikke stewardesse. Jeg er head purser!

- Dét er du! Og du kunne også have fløjet, hvis jeg var blevet syg, korrigerer Johannes, som er begejstret for at skulle være vært sammen med Cecilie på årskavalkaden for andet år i træk.

- Alle kan se, at hun er skøn, og samtidig er hun så enormt dygtig og professionel, at det er en fest. Jeg har ikke prøvet et lignende samarbejde, siger luftkaptajnen for en dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden