Gaveregn til kommende Vild med dans-baby

Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark

Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark

Foto: Lars H. Laursen
Der var overvældende mange gaver ved babyshower for den lille prinsesse, som de tre forældre Silas Host, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf glæder sig til snart at byde velkommen.

- Jeg har haft den bedste dag i dag. Jeg er så taknemmelig for, at I stablede babyshower på benene.

Sådan lød det fra Louise Mahnkopf, efter hun i lørdags var blevet overøst med gaver til den lille prinsesse, hun snart skal være mor til. En rigtig lille Vild med dans-prinsesse, da hendes to fædre, Silas Holst og Johannes Nymark, begge deltager i den nye sæson af Vild med dans, der har premiere 12. september.

Allerede nu er de to kommende fædre i fuld gang med træningen, hvor Silas Holst danner par med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl, mens Johannes Nymark danser med Claudia Rex.

Louise Mahnkopf plejer at være en trofast gæst i studiet, når hendes gymnasieven Silas Holst er på gulvet, så det er spændende om hun i år, når at være blandt publikum, inden hun nedkommer. Foreløbig glæder Louise Mahnkopf sig over de mange flotte gaver til det fine babyshower, som hendes veninder, kusine, lillebror og mor deltog i.

Og ligesom de to kommende fædre, kan hun næsten ikke vente med at sige goddag og velkommen til verden til den lille nye prinsesse med de to dansende fædre.

Louise Mahnkopf
Foto: Privat

Louise Mahnkopf

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden