22. nov. 2015
Af af Trine Larsen

Gensyn med Patrick Berdino: Jeg er kommet videre

Patrick Berdino til Vild med dans-pressemøde
Patrick Berdino til Vild med dans-pressemøde.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Søndag kan du se eller gense dokumentaren om den unge cirkusprins Patrick Berdino og hans ulykkelige kærlighedshistorie. Men det er længe - og en omgang "Vild med dans" - siden

Søndag 22. november klokken 16.20 er der mulighed for at se eller gense "Cirkusdynastiet" på TV 2 - den Bodil-nominerede dokumentar om Cirkus Arenas kronprins, Patrick Berdino, der blev kæreste med cirkusprinsessen fra cirkusdynastiet Casselly. Siden parret var små, har deres familier drømt om, at de skulle finde sammen og dermed føre Nordens største cirkus videre. Dokumentaren viser det unge pars liv med store følelser, tårer, jalousi og drama i en hjerteskærende kærlighedshistorie.

- Jamen jeg har jo bl.a. været med i ”Vild med Dans”, smiler Patrick Berdino da vi fanger ham for at høre, hvad der er sket efter, at dokumentaren blev færdig og vist første gang i februar.

Patrick Berdino takker seerne

Patrick Berdino, 23 år charmerede sig ind i hjerterne på de danseglade seere, men 30. oktober var det slut, og Patrick og Jenna Bagge måtte forlade dansegulvet..

- Men det er da takket være seerne, at vi kom så langt, smiler Patrick og tilføjer: - Jeg er meget taknemmelig for, at så mange stemte på os, for jeg ved jo godt, at jeg er bedre til at hoppe og springe, end jeg er til at danse og holde takten, smiler Patrick Berdino.:

- Jeg er bare utrolig glad og taknemmelig for at have fået den oplevelse. Det har virkelig givet mig meget, fortæller Patrick Berdino, der stadig har kontakt med de andre dansere.

Derimod har Patrick ingen kontakt med Merrylu Casselli nu halvandet år efter, at optagelserne i Cirkus Arena er sluttet. Heller ikke selvom parrets forhold endte dramatisk, og de aldrig fik sagt farvel til hinanden. Et højdramatisk øjeblik, der også vises i filmen.

- Nej, jeg har ikke haft kontakt med hende siden. Vi fik aldrig sagt farvel til hinanden, og det var selvfølgelig ikke så pænt gjort, men jeg kunne bare ikke dengang. Der var sket for meget, og jeg var nok stædig og stolt, Det var ikke dét, jeg ønskede, men nu var det sket, selvom det var rigtig ærgerligt, ja noget værre lort, erkender Patrick, der nok i dag fortryder, at han ikke fik sagt farvel til kvinden, han har kendt hele sit liv og var kæreste med i to år.

Patrick Berdino op på hesten igen

- Men man kan jo ikke være sammen med én, som man ikke passer sammen med, bare fordi ens familie ønsker det, konstaterer Patrick Berdino, der lige efter var hårdt ramt. Dels fordi han havde hjertesorg, dels fordi han skuffede familiens forventninger. Men som alle andre cirkusartister er det bare om at komme ”op på hesten” igen, så at sige.

Og Patrick har heller ikke fortrudt, han sagde ja til at være med i dokumentaren.

- Nej, det er en rigtig fin og flot film, der jo også blev nomineret til en Bodil. Flot arbejde af Anders W. Hansen, roser Patrick Berdino og tilføjer:

- Der er ikke rigtig noget at fortryde. Det var jo en ærlig historie, og vi er vist alle kommet videre, smiler Patrick Berdino, der det sidste års tid har været kæreste med Nashua og for længst har lagt oplevelsen bag sig.

Læs mere om: