Gift for anden gang: Se Cecilie Hothers smukke brudekjole

Cecilie Hother. 

Cecilie Hother. 

Foto: Hanne Juul
Kærligheden er stærk som aldrig før mellem Cecilie Hother og ægtemanden Thomas Honoré, der nu har sagt ja til hinanden for anden gang.

For kort tid siden afslørede den 41-årige tv-vært Cecilie Hother, at hun og hendes elskede Thomas Hononré var blevet gift ... igen! I 2018 afslørede parret, at de havde giftet sig ved et lille intimt bryllup i parrets hus -  og da de denne vinter rejste på en ægte paradisferie til varmere himmelstrøg, besluttede de for at gifte sig igen. Denne gang i smukke eksotiske omgivelser - og nu har Cecilie ladet os få et kig på den smukke kjole, hun havde valgt til den romantiske begivenhed.

 

Cecilie Hother
Foto: Privat

Cecilie Hother

 

Ellinor var med

"Man skal have nyt, blåt lånt og gammelt på", fortæller Cecilie Hother til BILLED-BLADET, som har fået lov at vise billedet fra Cecilies Instagram-profil, "Og kjolen var lånt fra min italienske veninde, Martha", tilføler Cecilie.

Cecilie Hother og Thomas Honorés datter, Ellionor på tre år, var naturligvis også med ved brylluppet - og Thomas' søn, Tobias på 19, fungerede som forlover. Cecilie er gravid og venter en lille dreng i april.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden