Gift for anden gang: Se Cecilie Hothers smukke brudekjole

Cecilie Hother. 

Cecilie Hother. 

Foto: Hanne Juul

Kærligheden er stærk som aldrig før mellem Cecilie Hother og ægtemanden Thomas Honoré, der nu har sagt ja til hinanden for anden gang.

Fredag, 14. februar 2020 - af Niels Burgos og LIZ RØRSIG

For kort tid siden afslørede den 41-årige tv-vært Cecilie Hother, at hun og hendes elskede Thomas Hononré var blevet gift ... igen! I 2018 afslørede parret, at de havde giftet sig ved et lille intimt bryllup i parrets hus -  og da de denne vinter rejste på en ægte paradisferie til varmere himmelstrøg, besluttede de for at gifte sig igen. Denne gang i smukke eksotiske omgivelser - og nu har Cecilie ladet os få et kig på den smukke kjole, hun havde valgt til den romantiske begivenhed.

 

Cecilie Hother Foto: Privat

Cecilie Hother

 

Ellinor var med

"Man skal have nyt, blåt lånt og gammelt på", fortæller Cecilie Hother til BILLED-BLADET, som har fået lov at vise billedet fra Cecilies Instagram-profil, "Og kjolen var lånt fra min italienske veninde, Martha", tilføler Cecilie.

Cecilie Hother og Thomas Honorés datter, Ellionor på tre år, var naturligvis også med ved brylluppet - og Thomas' søn, Tobias på 19, fungerede som forlover. Cecilie er gravid og venter en lille dreng i april.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!