Glæd dig til nyt boligprogram! Det gør Peter Ingemann

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: Hanne Juul
TV 2 har snart premiere på "To ens - med Ingemann". Peter Ingemann gætter boligpriser sammen med sine ejendomsmæglervenner, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer. Han har sjældent haft det så sjovt.

Peter Ingemann blev rigtig gode venner med ejendomsmæglerne, Claus Dreyer og Anders Gerner Frost, da han i sin tid lavede "Hammerslag". Og det kommer seerne til at mærke, når TV 2 den 11. august har premiere på det nye boligprogram "To ens - med Ingemann". 

Her bliver de tre venner nemlig i hvert program sendt rundt i landet for at gætte boligpriser på to ens boligtyper. Det kan være to ens parcelhuse, to ens patriciervillaer, to ens sommerhuse og to ens lejligheder - men med vidt forskellige beliggenheder. Vennerne dyster så mod hinanden om at komme tættest på den rigtige pris. 

- Det er et klassisk bolig-gætteprogram og så alligevel slet ikke. Programmet handler om venskab og boliger. Vi har et dybt venskab med hinanden, og det var en speciel følelse lige pludselig at skulle konkurrere mod hinanden. Men det er det sjoveste, jeg har lavet i mange, mange år, siger Peter Ingemann. 

Anders Gerner Frost
Foto: Aller Media

Anders Gerner Frost

Han bliver altså i "To ens - med Ingemann" udsat for den samme medicin, som han gav ejendomsmæglerne i "Hammerslag". Nu skal tv-værten selv gætte med, og med smil i stemmen fortæller han, at han gruer for at tabe. Drillerier er en vigtig ingrediens i deltagernes venskab, og vinderen vinder hverken parasoller, kaffemaskiner eller læskærme som i "Hammerslag", men derimod rosende omtale som taberen skal formulere. 

Claus Dreyer
Foto: Aller Media

Claus Dreyer

- Jeg håber, at det ikke kun er os, der har det sjovt, men at seerne også får et godt grin. Vi håber, at programmet minder lidt om "Top Gear", bare med boliger. Hvis seerne får den oplevelse, vil jeg være lykkelig, siger han. 

Nu er det ikke spas det hele. Peter Ingemann vil med programmet gøre seerne opmærksomme på, hvor stor prisforskel der kan være på de samme boligtyper i Danmark, og hvilke muligheder det giver for at lægge tilværelsen om. 

- Hold da op! Kan jeg få så meget hus for pengene uden for de store byer. Mange københavnere har jo allerede taget skridtet, har hævet kassen for deres bolig og er flyttet ud på landet, hvor de så måske kan nøjes med at arbejde på halv tid, siger Peter Ingemann. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden