Glædelig nyhed: Kristian Bech vender tilbage med De forsvundne fædre

Kristian Bech

Kristian Bech

Foto: Birger Storm
Før det sidste afsnit af ”De forsvundne fædre” er løbet over skærmen, er der gode nyheder for programmet.

De seneste mandage har seerne fulgt en række kvinders kamp for at finde frem til deres far i TV2-programmet ”De forsvundne fædre”.

Mandag den 29. november 2021 sendes det sidste afsnit i rækken, hvor Kristian Bech skal forsøge at finde frem til Bettinas far, der forlod hende for 50 år siden.

Men allerede før denne sæson af ”De forsvundne fædre” er ovre, er der gode nyheder for programmet.

Vender tilbage

For TV 2 vender tilbage med en ny omgang ”De forsvundne fædre”.

Produktionsselskabet bag Bermuda Productions søger lige nu medvirkende, som er vokset op uden deres biologiske far, og som ønsker at finde frem til, hvor han er i dag.

Det er igen Kristian Bech, der er vært på programmet, oplyses det også.

Fandt sin far

I de to første afsnit af ”De forsvundne fædre” fulgte mand Patricia Tjørnelund, som mange genkender fra ”Vild med dans”.

Hun ledte efter sin far Dido, som hun ikke havde set i 20 år. Det lykkedes Kristian Bech at finde frem til hendes far i Congo og sammen med Patricia rejste de ned og mødtes med ham.

- Jeg tror, jeg går i chok, fordi hele processen i at lave programmet har været en rutsjebanetur, for vi var i tvivl, om det kunne lade sig gøre at komme afsted.

- Det er en meget ubeskrivelig følelse, fordi det er mange følelser på en gang. Det er ikke bare ren lykke. Det er også sorg og frustration, men samtidig kærlighed og glæde, har Patricia Tjørnelund fortalt til BILLED-BLADET.

Skal hjælpe flere

Det betyder altså, at Kristian Bech igen skal hjælpe en række danskere med at finde frem til deres forsvundne far.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

For at tilmelde sig, skal man sende en mail med et par ord om sig selv, billede, navn, adresse, alder og telefonnummer på mailen [email protected].

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden