Tirsdag, 10. marts 2020 - af Niels Burgos

God nyhed: Publikum tilbage hos X Factor og Sofie Linde

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Thomas Laursen
TV 2 har ændret på forholdene, så der nu igen kan komme liv og glade dage i studiet, når Sofie Linde byder velkommen,

I strømmen af dårlige nyheder om følgerne af corono-virus er der nu endelig en lille-bitte glad nyhed: "X Factor" bliver igen afholdt med publikum.

-  I fredags var vi simpelthen ikke sikre på, at vi kunne leve op til myndighedernes anvisninger for arrangementer med færre end 1000 deltagere, og vi valgte derfor at gennemføre "X Factor" uden det live-publikum, som utvivlsomt er med til at gøre "X Factor" til Danmarks største underholdningsshow. Nu har vi haft lejlighed til at dykke ordentlig ned i anbefalingerne, og med nogle justeringer i studiet og faciliteterne omkring studiet er vi heldigvis klar til at byde publikum velkommen igen på fredag, fortæller Lotte Lindegaard, programdirektør på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Større afstand mellem pladserne

Justeringerne, der er foretaget for at efterleve myndighedernes seneste anvisninger, er blandt andet, at antallet af publikumspladser er blevet reduceret, så der nu er større afstand mellem pladserne.

Herudover er pladsen på de områder, hvor publikum opholder sig forud for programmet, blevet øget, ligesom der vil blive sendt information ud til de publikummer, der har billet til fredagens liveshow om, at man bedes blive væk, hvis man oplever symptomer på influenza og luftvejsinfektion. Personer, der ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer bør holdes i karantæne, bedes selvfølgelig også undlade at møde op.

Hvis publikummer med billet til fredagens liveshow ikke ønsker at gøre brug af deres billetter, tilbyder TV 2, at man frem til onsdag den 11. marts klokken 10.00 kan få refunderet sine billetter hos Ticketmaster.dk.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Flot finale i studierne

Planen har hidtil været, at finalen i "X Factor" den 3. april 2020 skulle holdes i Forum Horsens, men som konsekvens af myndighedernes anbefalinger om arrangementer med mere end 1000 deltagere bliver finalen nu afholdt i "X Factor"-studierne i Brøndby, der fredag efter fredag danner ramme om "X Factor"-live.

- Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte skuffe de mange danskere, der allerede havde sikret sig plads til finalen i Horsens den 3. april, siger Lotte Lindegaard.

Hvis man allerede havde nået at sikre sig plads til finalen i Horsens, vil man de kommende dage blive kontaktet af Ticketmaster, og man får naturligvis sine penge retur.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden