11. feb. 2020
Af Niels Burgos

Godt nyt efter blodprop: Anders Langballe får nyt job

Anders Langballe
Anders Langballe
Foto: Anette Sønderby
Den 43-årige journalist er stoppet på TV 2. Men har fået nyt spændende job
Det er kun godt en måned siden, at den tidligere TV 2-journalist Anders Langballe meddelte, at han sagde farvel til karrieren på tv-skærmen. For 15 måneder siden blev den blot 43-årige journalist ramt af en blodprop i hjernen, og siden fulgte en lang periode med genoptræning.

Jeg glæder mig

Anders Langballe har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at han i de første uger efter blodproppen ikke vidste, om han skulle få sit sprog igen eller ville ende som en grøntsag. Heldigvis gik det godt - og den 1. marts tiltræder Langballe sit nye job som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer.
"Jeg glæder mig til at blive en del af holdet hos DH. Mit ønske er at bidrage med min faglighed efter mange år som politisk journalist, tilsat nogle af mine erfaringer fra de sidste 15 måneder, hvor jeg selv har været ramt af sygdom. Turen gennem sundhedssystemet med professionel genoptræning har gjort et dybt indtryk på mig. Jeg vil tage det med videre til gavn for de mange mennesker med handicap og deres pårørende", siger Anders Langballe i en pressemeddelelse.

Læs mere om: