Mandag, 19. april 2021 - af Stine Ramlyng

Go'Morgen Danmark-værter måtte improvisere da tv-kok meldte afbud

Ida Wohlert

Adam Duvå Hall og Ida Wohlert

Foto: TV 2
Go'Morgen Danmark-værterne Ida Wohlert og Adam Duvå Hall måtte selv trække forklæder over hovedet og gå i køkkenet, da en tv-kok meldte afbud i sidste øjeblik.

Under temaet madspild, blev det til klassisk biksemad og pandekager, da de to Go'Morgen Danmark-værter trak i forklæderne og gik til panderne i køkkenet i studiet.

- Hvis I lige er steget på, har vi fået et afbud fra en kok, der skulle have stået her i dag, så vi har kastet os ud i det, Ida og jeg. Vi skal have biksemad, det var det, det kunne blive til, lød meldingen til de friske morgenseere mandag morgen.

Som et gammelt ægtepar i køkkenet

Og der blev både braset, stegt og smådiskuteret undervejs, næsten som et gammelt ægtepar i et køkken.

Adam sørgede for at stege en godt meterlang medister og skære løg fint ud, mens Ida stod ved panden og brasede kartofler og bacon. Og der blev både grinet, diskuteret i studiet, hvor de to værter gjorde hvad de kunne, for at underholde og inspirere seerne.

I må ikke klage over os

- I må ikke klage for meget på vores facebook, for vi er amatører, og det er kun os selv, der skal spise det. Vi overholder måske ikke alt, hvad der skal overholdes, men vi tænker trods alt over det, sagde Adam Duvå Hall lettere undskyldende til seerne inden hans talestrøm blev afbrudt af Ida Wohlert, der krævede løg på panden. 

Slutteligt kunne de to værter - helt date-agtigt - sætte sig med stearinlys og loungemusik og nyde deres egen mad.

- Tak for tålmodigheden, det var en fornøjelse at arbejde med dig i køkkenet, sagde Adam og Ida Wohlert kvitterede grinede med et "Så hyggeligt".

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden