Mandag, 6. april 2020 — af Helle Skram de Fries

Gravide Laila Friis-Salling forkæler sin forlovede med kagemand

Laila Friis-Salling og Mads Madsen.
Laila Friis-Salling og Mads Madsen.
Foto: Hanne Juul
Søndag 5. april blev Mads Madsen fejret med kage og klatrestativ.
34-årige Laila Friis-Salling, der i 2018 deltog i ”Vild med dans” sammen med Morten Kjeldgaard, holdt søndag 5. april fødselsdag for sin forlovede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mads Madsen blev 28 år, og i dagens anledning havde Laila Friis-Salling sørget for både kagemand og lagkage. BILLED-BLADET har fået lov til at vise de fine billeder af lækkerierne.
Foto: Privat
Foto: Privat
- Mads fik også morgenmad på sengen. Min mor var her, og Mads' forældre kom forbi med boller, som vi så spiste udenfor med afstand, fortæller Laila.

Ikke hjemmelavet

- Mange har rost mig for kagemanden, men jeg har altså ikke selv lavet den, indrømmer Laila Friis-Salling og griner. Gave var der også sørget for.

Når baby kommer

- Jeg havde købt et klatrestativ til udendørs træning, nu hvor træningscentrene er lukkede. - Og det er jo også fint, når baby er kommet, at Mads bare kan træne udendørs. Og så kan jeg også selv bruge det, når jeg skal i form igen, mener Laila Friis-Salling. Til maj bliver hun og Mads Madsen forældre for første gang og venter en lille pige.

Glæder os helt vildt

Parret er netop flyttet i hus i Holbæk, og fødslen skal finde sted på Holbæk Sygehus. - Og vi glæder os helt vildt til at se vores datter. Hun er meget aktiv inde maven, lyder det fra den kommende mor.

Den bedste gave

"Har allerede fået de dejligste gaver, men den bedste gave af dem alle befinder sig lige nu i maven på min kommende hustru", forsikrer Mads Madsen i et opslag, som Laila deler på Facebook, som BILLED-BLADET har lov til at citere fra.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden