Gravide Lisbeth Østergaard: Vi ved, hvilket køn vores barn har

Lisbeth Østergaard (t.v.) mødte Kira Eggers på den røde løber til Britney Spears\' lingeri-show i Forum.

Lisbeth Østergaard (t.v.) mødte Kira Eggers på den røde løber til Britney Spears' lingeri-show i Forum.

Foto: Jacob Ljørring
Lisbeth Østergaard og kæresten Ralf Christensen ved nu, om det er en dreng eller pige, parret venter, og de har bestemt sig for et navn.

For nyligt kunne BILLED-BLADET fortælle, at TV-værten Lisbeth Østergaard og hendes kæreste Ralf Christensen skal være forældre til foråret.

TV 2-profilen har seks måneder tilbage af sin graviditet, som forløber aldeles strålende.

Det fortalte Lisbeth Østergaard til BILLED-BLADET, da hun var til Britney Spears' lingeri-show i Forum i København.

-  Jeg har det rigtig godt. Det går, som det skal. Vi ved godt, hvilket køn vores barn har, men jeg ved ikke rigtig, om jeg skal sige det…og dog. Vi venter en dreng, og vi er superglade. Det havde vi også været, hvis vi skulle have en pige. Vi har allerede fundet navet til den lille. Det er et familienavn hentet fra Ralfs side, men jeg vil ikke røbe det endnu, sagde Lisbeth, der på et tidspunkt var en smule nervøs i forbindelse med graviditeten.

I de tidligste uger af graviditeten var det ikke helt rart at gå på direkte TV i Go’ Morgen Danmark og risikere at få lidt for meget kvalme midt i et interview med for eksempel statsminister Helle Thorning Schmidt (S), som Lisbeth selv udtrykte det.

Derfor er det rart, at Lisbeth Østergaard nu er vært på Go’ Aften Danmark, så hun slipper for at gå på skærmen med morgenkvalme.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden