18. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Gravide Oh Land festede med Voice Junior-finalisterne

Klar til finalen: Oh Land, Wafande og Joey Moe med deres tre stortalenter.
Klar til finalen: Oh Land, Wafande og Joey Moe med deres tre stortalenter.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Der var både jubelbrøl og tårer i TV-studiet, da Voice Junior-finalisterne blev fundet lørdag aften. Gravide Oh Land og de andre Voice-dommere festede med finalister og alle andre efter kameraerne var slukket.

På en fantastisk semifinale-aften i "Voice Junior"-studiet på Nørrebro i København blev det afgjort, hvilke tre finalister, som skal synge sig fem til den endelige sejr om et par uger. Alle seks semifinalister gjorde det fornemt med deres sange i det direkte transmitterede TV 2-show med de tre dommere Oh Land, Joey Moe og Wafande som veloplagte profiler og med popidolet Christoffer som special guest.

Gang i efterfesten

Efter det fede show var der jubel og glædestårer hos de tre unge sangere, der gik videre til finalen. Alle dommerne festede med finalisterne og trøstede de tre, som røg ud. Gravide Oh Land, hvis fine lille babybule på maven var et af aftenens visuelle højdepunkter under hendes ”Casper det venlige spøgelse”-kjole, gav den gas til efterfesten med sin finalist Ella Marie, 12, samt de andre to finalister – Wafandes elev, Johanne, 13, og Joey Moes 11-årige vidunderpige Isabel.

Alle gik glade hjem

Oh Land sørgede ligesom Moe og Wafande også for at trøste de tre deltagere, der ikke gik videre til finalen. Oh Land tog sig især af sin elev Kasper, 14, mens de andre dommere tog hånd om Natasja, 12, og Ida, 12. Christoffer var også hele rækken rundt for at lykønske og trøste de unge deltagere i Voice Junior. Aftenen var vellykket fra start til slut, og alle såvel vindere som tabere gik glade hjem fra Voice Junior-festen.

Læs mere om: