Mandag, 19. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Gribende øjeblik i Korpset: Kasper Kirkegaard brød sammen og Abdel Aziz Mahmoud trådte i karakter

Abdel Aziz Mahmoud og Kasper Kirkegaard 

Abdel Aziz Mahmoud og Kasper Kirkegaard

 

Foto: Lars E. Andreasen/TV 2
Følelserne sad helt uden på tøjet hos flere af aspiranterne i mandagens udgave af "Korpset".

”Korpset” er tilbage på TV 2, og vi er nu halvvejs gennem den benhårde sæson.

Aspiranterne skal hver uge gennemgå nogle ekstreme, fysiske udfordringer, men det er ikke kun muskler og udholdenhed, der er på spil.

Brød sammen

Psyken spiller nemlig også en fuldstændig afgørende rolle, og i mandagens program var der mange tårer på spil.

Ikke mindst fra radiovært Kasper Kirkegaard, som blev presset igen og igen af instruktøren, da han under en af dagens øvelser kæmpede med at holde gummibåden op i strakte arme. 

Kasper Kirkegaard var hårdt presset under øvelsen med gummibåden. 

Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Han har længe prøvet at gemme sine følelser væk, men da han kom tilbage til basen og fik talt med de andre aspiranter, brød han fuldstændig sammen.

- Jeg tror, det handler om en åndssvag ting. Jeg ved, det lyder sindssygt dumt. Jeg havde en tanke om, at jeg ikke ville være ham homoen, der ikke kunne holde til det, fortalte radioværten om sin medvirken i ”Korpset”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Abdels kloge ord

Han blev trøstet af alle de øvrige aspiranter, og især Abdel Aziz Mahmoud, der selv er homoseksuel, trådte i karakter for at få Kasper til at forstå, at homoseksualitet ikke er nogen hindring for også at være en rigtig mand.

- Nu nævner du det igen. Det har intet med din seksualitet at gøre, det du gør nu. Du skal skille tingene ad, forklarede Abdel Aziz Mahmoud til Kasper Kirkegaard.

- Lige så snart du er med i det her program for andres skyld og vil have, at folk skal se på homoer som om, de er stærke og machomænd, så kan du ikke gennemføre. Du skal kun gøre det for din egen skyld. Du skal ikke have mere homofobi. (…) Du skal leve dit eget liv og være dig selv. Slut med at lade som om. Det har vi brugt alt for mange år på. Den dag, du sætter dig selv fri – det er sådan en lettelse! formanede tv-værten, inden han og Kasper Kirkegaard gav hinanden et ordentligt og støttende kram, der fik Abdel Aziz Mahmoud og flere af de øvrige aspiranter til også at få våde øjne.

Abdel Aziz Mahmoud var klar med et par vise ord til Kasper Kirkegaard. 

Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Efter det gribende øjeblik skulle alle aspiranterne ud på endnu flere øvelser, og derefter skulle de stå ansigt til ansigt med instruktørerne igen. De havde nemlig besluttet at smide to af aspiranterne af kurset, fordi de ikke havde vist nok udvikling.

Én af dem var Kasper Kirkegaard, som var fortvivlet over at skulle tage afsked med programmet efter kun fire døgn. 

- Jeg er så skuffet over mig selv. Men jeg gav den alt, hvad jeg kunne, og jeg havde ikke mere i mig, fortæller Kasper Kirkegaard i programmet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden