31. okt. 2015
Af af Hanne Rask

Halloween i Voice Junior

Finalen i "Voice Junior" står mellem Johanne, Ella Marie og Isabel. 
Finalen i "Voice Junior" står mellem Johanne, Ella Marie og Isabel.
Foto: Birger Storm
Finalen i "Voice Junior" mellem Johanne, Ella Marie og Isabel er i gang og er præget af, at det i aften er Halloween. De tre finalister nyder det, samtidig med de er indstillet på at give hinanden kamp til stregen.

De var 52 børn, der fik lov at synge for de tre coaches i de indledende runder. Efterhånden er de blevet sorteret fra, og i aften er de sidste tre tilbage, og lige nu stiger spændingen minut for minut.

Finalen er nemlig i gang, og de tre dygtige sangerinder, Johanne, 13, Ella Marie, 12 og Isabel, 11 på år er spændte på at skulle fremføre deres numre i dette års sidste udgave af "Voice Junior".

Seerne bestemmer

De tre piger har givet den maksimalt gas i øvelokalet, og deres coaches, Wafande, Oh Land og Joey Moe har knoklet med dem for at få det bedste ud af deres optræden til aftenens finale.

Det bliver seernes sms-stemmer, der afgør, hvem af de tre, der løber med sejren, men der er næppe nogen tvivl om, at de tre kommer til at give hinanden kamp til stregen, for de har alle leveret fantastiske sang-præstationer i løbet af de sidste uger.

Hvem der gør det bedst i aften, og hvem der løber med sejren og rejsegavekortet på 50.000 gode danske kroner, vil den næste time afgøre...

https://imgix.billedbladet.dk/voice_junior_1_1.jpg
Coachene Joey Moe, Oh Land og Wafande er også i Halloween-humør
Foto: Birger Storm

Læs mere om: