Onsdag, 2. juni 2021 - af Karina Didriksen

Han, hun og drømmeslottet: Sådan kan du besøge Dick og Angel

Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Foto: Sparkmediatv/TV 2
Ægteparret Dick og Angel Strawbridge fra TV 2 Fri’s ”Han, hun og drømmeslottet” afholder både bryllupper og særlige events.

Dick og Angel Strawbridge har vundet seernes hjerter med deres kreativitet, humor og store kærlighed til hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hver onsdag kan det britiske ægtepar opleves i en ny sæson af TV 2 Fri-programmet ”Han, hun og drømmeslottet”, hvor de renoverer deres franske slot.

Hvis du har fået lyst til at møde det livsglade ægtepar, så er det faktisk muligt. Dick og Angel afholder flere events på slottet, som det er muligt at deltage i.

Bryllup eller camping

En mulighed er, at man kan holde sit bryllup på slottet. Det er dog yderst populært, og der er indtil videre fuldt booket indtil 2022. Det er heller ikke helt billigt, men koster mellem 200-300.000 kr.

Der er også mulighed for luksuscamping ved at overnatte i de kupler ved søen, som Dick og Angel har bygget. Der er udkig til stjernehimlen, og det koster ca. 3000 kr. og inkluderer morgenmad.

Den billigste måde at besøge Dick og Angel er ved at deltage i deres havedage, hvor man betaler 600 kr. for at arbejde sammen med parret i deres have.

Det skal dog siges, at alle aktiviteter på slottet har været sat på pause på grund af coronakrisen. Det vides ikke, hvornår det igen er muligt for gæster at besøge slottet.

Du kan læse mere på Dick og Angels hjemmeside ved at klikke her

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden