22. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Hanne er ude af Hjem til gården: Det var en mavepuster

Hanne fra "Hjem til gården". 
Hanne fra "Hjem til gården".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Hanne måtte som den første forlade "Hjem til gården", men hun har stadig svært ved at forstå, hvor Havva valgte at kæmpe mod hende i tvekampen.

Søndag aften var der endelig premiere på ”Hjem til gården” på TV 2, men det blev samtidig også endestationen for Hanne, der måtte se sig slået i sæsonens første tvekamp.

Hun blev valgt som andenkæmper af Havva, som hun ellers havde fået et godt forhold til inde på gården. Og netop derfor havde Hanne også svært ved at forstå, hvorfor valget faldt på hende. Og det har hun stadig.

Hanne fik en klump i maven

- Jeg fik da en klump i maven. Det var noget af en mavepuster. Jeg ville gerne Havva, og jeg synes, vi havde mange ting tilfælles. Så jeg havde ikke lige forestillet mig, at hun ville pege på mig. Hvis hun så bare kunne sige, at det var fordi, hun mente, hun kunne vinde over mig. Men det kunne hun heller ikke. Jeg var frustreret, fortæller 39-årige Hanne fra Mørke til BILLED-BLADET.

- Jeg følte, at jeg havde støttet Havva, da hun blev valgt som førstekæmper og taget hende i forsvar. Da jeg blev valgt som andenkæmper, troede jeg, at jeg havde misset noget, og at de andre beboere måske havde præget hendes valg, forklarer Hanne, der meldte sig til programmet for at udfordre sig selv og blive bedre til at leve i nuet.

Hanne havde opgivet på forhånd

Da Havva fortalte, at valget var faldet på netop Hanne, som hun havde været meget sammen med de første dage inde på gården, var der nemlig ikke nogen, der stillede spørgsmål ved hendes valg eller luftede deres undren. Og derfor blev Hanne usikker.

- Jeg havde lidt opgivet tvekampen på forhånd. Jeg følte, at det måtte være de andre, der havde præget hende til at vælge mig. Det har måske også noget at gøre med, at jeg har et dårligt selvværd.

https://imgix.billedbladet.dk/211651.jpg
Havva vandt tvekampen og er fortsat med i konkurrencen.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Hanne er stadig frustreret

Havva og Hanne mødtes igen en måneds tid senere, da der var i finale i ”Hjem til gården”, men Hanne kunne stadig ikke få en egentlig forklaring på, hvorfor valget faldt på hende i den første tvekamp.

- Vi snakkede kort sammen til finalen. Jeg har jo den frustration i mig stadigvæk. Der var underligt – også fordi jeg på det tidspunkt stadig ikke kunne få ud af hende, hvorfor hun havde valgt mig. Hun sagde, hun kunne lide mig, og hun sagde også, at hun troede, jeg var en fysisk stærk kvinde, fortæller Hanne om oplevelsen i ”Hjem til gården”, der desværre ikke blev så lang, som hun havde håbet på.

Hun nåede aldrig at lære de andre beboere ordentlig at kende i de få dage, hun boede på gården, men hun skal alligevel følge resten af sæsonen i fjernsynet.

- Ja, selvfølgelig. Det glæder jeg mig lige så meget til, som jeg altid har gjort.

Læs mere om alle deltagerne i 4. sæson af "Hjem til gården" i galleriet herunder.

GALLERI: Deltagerne fra Hjem til gården 2020

Læs mere om: