Fredag, 2. august 2013 — af af Henrik Salling

Hans Pilgaard: 50 år er ingen alder

Hans Pilgaard har 50-års fødselsdag.
Hans Pilgaard har 50-års fødselsdag.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sprudlende og vittig. Dygtig studievært og et filosofisk menneske. Kært barn har mange navne og i dag fylder legebarnet Hans Pilgaard 50 år.

De sidste par år har været turbulente for den populære studievært. Skilsmisse og tabet af sin far. En ny forelskelse. Hans Pilgaard har været hele følelsesregistret igennem, men kan i dag fejre sin 50-års fødselsdag.

Til daglig bor han i London og pendler mellem millionbyen og ”Hvem vil være millionær”-studiet. I dag vil han blive fejret her i landet og blandt gæsterne vil uden tvivl være hans gode veninde Michèle Bellaiche og Hans Pilgaards nyfundne kærlighed, Jobbe Joller.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans Pilgaard betragter stadig sig selv som et legebarn og står forrest i køen, når der skal leges lege og danses danse. Og så vil han gerne gøre sit bedste.

- Det har jeg nok efter min far. Han kæmpede hele sit liv med at ville være den bedste. Det har jeg nok arvet fra ham, fortæller Hans Pilgaard blandt andet i det store fødselsdagsinterview, som du kan læse i BILLED-BLADET i næste uge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden