3. aug. 2016
Af Lisbeth Grube

Hans Pilgaard afslører: Jeg er adopteret

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-værten Hans Pilgaard afslører i sin kommende bog "Støj og fortielser", at han i virkeligheden er adoptivbarn.

Den populære TV-vært røber nu en højst overraskende hemmelighed om sin bagrund. 53-årige Hans Pilgaard er adoptivbarn. Det afslører han i sin nye bog "Støj og fortielser", der udkommer til oktober.

- Ja, det er rigtigt. Jeg er adopteret, siger Hans til BILLED-BLADET, som er stødt på bogbeskrivelsen af biografien, hvori der bl.a. står om TV-værten: "Med en vis bæven fortæller han om at holde på hemmeligheden om, at han er adopteret ... "

LÆS MERE: Hans Pilgaard ramt af tarmkræft

Hans Pilgaard lægger kortene på bordet

Naturligt nok ønsker Hans først at fortælle nærmere om adoptionen, når bogen udkommer, men det er helt bevidst, at han nu lægger kortene på bordet.

- Det har aldrig været en hemmelighed for mig, at jeg er adopteret. Det har været en fortielse for andre. I den her bog har jeg lyst til at stå ved mig selv på godt og ondt, råt og beskidt og ærligt og kærligt. Og én af de ting, der er i mit liv, som aldrig har været et kors - men en væsentlig del - er, at jeg er adoptivbarn, siger TV-værten til BILLED-BLADET.

Stor kærlighed til far Kaj og mor Bodil

Hans Pilgaard har altid fortalt om sin dybe kærlighed til forældrene, Kaj og Bodil, som han mistede for få år siden.

LÆS MERE: Hans Pilgaard mistede sin mor inden TV-optagelser

- Og det er fuldstændig sandfærdigt, at de er mine forældre. Hvem der er mine biologiske forældre, er en anden sag. Jeg kalder Kaj og Bodil for min far og mor og kunne ikke drømme om at kalde dem andet, siger Hans Pilgaard.

Læs hele historien i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 4. august. Klik her se mere...

Læs mere om: