11. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Hans Pilgaard barsler med sin første bog

Hans Pilgaard
Hans Pilgaard
Foto: Morten Mejnecke
TV-vært Hans Pilgaard barsler med sit første bogprojekt, som han skriver i selskab med tre kvindelige kolleger.

Den 52-årige TV-vært Hans Pilgaard begiver sig ud i et helt nyt territorium, når han om føje tid udgiver sin første bog. Selv skriver han på Facebook, at der har været 20 års tilløb til projektet, som han nu arbejder på i selskab med tre kvinder fra mediebranchen. - Nu sker det. Med hånden på hjertet, tvivlen i hånden og modet i ryggen, lyder det fra Hans Pilgaard på det sociale medie. LÆS MERE: Hans Pilgaard bliver vært på juleshow med Cecilie Frøkjær

Hans Pilgaard er på dybt vand

Lige nu arbejder TV-værten nemlig på højtryk med bogprojektet på forlaget i selskab med det, han kalder, de tre vigtigste kvinder i sit liv for øjeblikket. Hans Pilgaard understreger desuden, at han med den underskrift, han har sat i forbindelse med projektet, begiver sig ud på det dybeste vand. Bogen vil være en anderledes en af slagsen, og den er blevet til ud fra en 20-årigs noveller og digte med temaer som begær og lys i mørket.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Hjerteblod er på spil

Titlen vil ifølge Hans Pilgaard også skille sig ud, og så opfordrer han samtidig alle derude til at springe ud i deres drømme så hurtigt som muligt. - Det er alt sammen vildt sjovt, spændende OG skræmmende – men sådan skal det vist være, når der er noget på spil. Hjerteblod for eksempel, siger Hans Pilgaard til BILLED-BLADET. Det store spring han har taget, er nemlig krydret med både mental højdeskræk og livsglad latter ifølge den vordende forfatter.

Læs mere om: