Tirsdag, 25. august 2020 — af Helle Skram de Fries

Hans Pilgaard: Derfor blev jeg ikke pilot

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard.
Foto: Birger Storm
Den 57-årige tv-vært havde en helt særlig drøm om fremtiden.
I tv-serien ”Tilbage til 9.A.” finder tv-vært Hans Pilgaard frem til de 22 klassekammerater, han gik i folkeskole sammen med på Blovstrød Skole.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Han vil gerne have svar på to spørgsmål: Hvad drømte de om, da de gik ud af 9.A., og hvad er de blevet til? Tirsdag 25. august blev tredje og sidste afsnit af serien sendt på TV 2, og Hans Pilgaard har fået svar fra alle sine tidligere klassekammerater.

En bevægende oplevelse

- Det har været en bevægende oplevelse at lave udsendelserne. Jeg mødte mange skæbner – både de lykkelige og de barske.Det har gjort stort indtryk og givet stof til eftertanke, fortæller Hans Pilgaard til BILLED-BLADET. Skal han selv svare på de to spørgsmå,l er svarene: - Jeg blev ikke det, jeg drømte om. Jeg ville nemlig være pilot ligesom min far. Nok bare fordi det var mest nærliggende at sige.

Gode historier

- Det blev jeg jo så ikke, og det har jeg det fint med. Jeg var alt for autoritetstvivlende til sådan et job. Hvor min far sagde ”javel”, sagde jeg ”hvorfor”. - Og så kan jeg godt lide at fortælle gode historier. Så jeg synes absolut, jeg er der, hvor jeg gerne vil være.
- Og jeg glæder mig til at fortælle flere gode historier.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden