Tirsdag, 18. august 2020 - af Helle Skram de Fries

Hans Pilgaard efter tv-program: Derfor blev jeg så berørt

Hans Pilgaard. 
Hans Pilgaard. 
Foto: Hanne Juul
57-årige Hans Pilgaard blev meget berørt over de skæbner, han stødte på programmet ”Tilbage til 9.A.”
Afsnit 2 af tv-serien ”Tilbage til 9.A”, der blev sendt tirsdag 18. august, støder værten Hans Pilgaard på nogle barske skæbner på sin rejse for at finde ud af, hvad der er sket med hans tidligere klassekammerater fra Blovstrød Skole.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Han finder blandt andet frem til sin tidligere klassekammerat Franks mor, der kan fortæller, at Frank er død.

Tragisk selvmord

- Han begik selvmord og tog sin søn med. Det er jo en helt forfærdelig tragisk historie, fortæller Hans Pilgaard til BILLED-BLADET. - Det er også meget følsomt, og jeg er meget taknemmelig over, at familien vil dele historien.

En fantastisk kvinde

- Franks mor er en helt fantastisk kvinde, der kun kan aftvinge en respekt, lyder det fra en berørt Hans Pilgaard. - Det er meget generøst at dele den slags historier. - Jeg har selv erfaring med, at det at kunne tale om, at jeg er adoptivbarn og har haft kæft, har hjulpet mig selv – samtidig med, det hjælper andre i lignende situationer at vide, de ikke er alene.

Det hjælper at tale om det

- I de 57 år – hvoraf jeg i hvert fald kan huske de 50 – jeg har levet, har jeg ikke oplevet, at noget er blevet værre af, at jeg har talt om det. Hans Pilgaard, der selv – sammen med sin gode ven, fotograf Rune Nygaard – har lavet tv-serien ”Tilbage til 9.A.” er også dybt taknemmelig for alle de mange beskeder, han har modtaget fra folk, der har set programmet.

Meget taknemmelig

- Jeg har læst hver og en, men ikke nået at svare alle. - Men jeg er meget taknemmelig for dem alle sammen. ”Tilbage til 9.A. er lavet med hjertet, så jeg er virkelig glad for, at serien er blevet så godt modtaget. 
Foto: Hanne Juul
Afsnit tre af "Tilbage til 9.A. kan ses 25. august på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden