15. okt. 2012
Af af Malan Joensen

Hans Pilgaard har tabt 17 kilo

Hans Pilgaard
Hans Pilgaard
Foto: Krestine Havemann
TV-værten Hans Pilgaard har fået hjælp af en ernæringsekspert til at blive lettere.

TV-værten Hans Pilgaard bliver tyndere og tyndere. Foreløbig har han tabt 17 kilo, men det er ikke slut med det - der må gerne være endnu fem kilo mindre af ham, fortæller han til Ekstra Bladet.

Her fortæller han også, at han tabte sig, da han var med i "Vild med dans", men kiloene røg på igen, da han kvittede tobakken.

Da han havde taget beslutningen om at kæmpe mod kiloene, opsøgte han ernæringsekspert Lene Hansson.

- Hun provokerede mig på den gode måde. Hun sagde, at jeg endnu ikke var fed. Jeg manglede endnu 700 gram. Jeg havde ikke set mig selv som tyk. Overvægtig ja … Men en glad overvægtig, fortæller Hans Pilgaard og tilføjer:

- Over de sidste fire-fem år har jeg smidt 17 kilo. Jeg har set folk, der er stoppet med at ryge, som har taget 20 kilo på, som de aldrig har smidt igen. Og det gad jeg simpelthen ikke. Jeg ville ikke være tyk i stedet for at ryge. Så jeg ændrede min livsstil og begyndte at røre mig lidt mere.

For nylig gik Hans Pilgaard fra sin mand Henrik Torp, som han var sammen med i 12 år, fordi TV-værten var blevet forelsket i Jobbe Joller. Hans Pilgaard, der stadig bor i London, fortæller til Ekstra Bladet, at han ikke ved, om han bliver i den engelske hovedstad.

Læs mere om: