Søndag, 27. februar 2011 - af af Henrik Salling

Hans Pilgaard: Henrik er min klippe

Hans Pilgaard og Henrik Torp

Hans Pilgaard og Henrik Torp.

Foto: AOP
Hans Pilgaard finder stor støtte i sin partner, Henrik, som han vil blive gammel med.

Den populære TV-vært slutter som vært på "Hvem vil være millionær". BILLED-BLADET mødte ham i London til en snak om en usikker fremtid. Om svigtende selvtillid. Om livet i London. Og om hans store kærlighed til partneren Henrik.

- Henrik er min klippe, og vi giver hinanden lov og plads. Det er jo ikke sådan, at vi sidder 24 timer i døgnet og kigger hinanden dybt i øjnene. Slet ikke. Men vi lytter og taler meget sammen. Det er den eneste måde, vores forhold kan overleve på. Ellers opdager vi ikke, at vi forandrer os. Mit parforhold skal ikke være en humør-gættekonkurrence. Jeg synes, det er vigtigt, at jeg også fortæller, når jeg er frustreret, siger Hans, som sagtens kan forestille sig at blive gammel med Henrik.

- Jeg tænker, at vi bliver gamle sammen. Men man ved det jo ikke...

Måske for sent at få børn

En ting er dog mere sikker. Hvis parret ønsker sig børn, skal det snart være. TV-værten er 47 år, og selv om Hans Pilgaard ikke bruger sit eget navn og ordet "gammel" i samme sætning, ved han godt, at den mulighed snart rinder ud.

- Jeg bryder mig ikke om børn som trofæer, og det er noget meget personligt at få børn. Men helt ærligt. Vores liv er nok ikke til børn. Vi kan ikke engang passe en hund. Så det korte svar må blive: Jeg elsker at være omkring børn. Men synes også, det er fantastisk at kunne give dem tilbage til deres forældre, når de skal have skiftet ble, fortæller Hans Pilgaard, lige inden han skal bruge nogle timer på at spekulere på, om han nu fik sagt noget begavet, charmerende og klogt.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden