Hans Pilgaard holdt bryllupstalen for brudepar

Foto: Martin Høien
TV-vært Hans Pilgaard kan i disse dage selv fejre et-års bryllupsdag med sin mand, Jobbe Pilgaard. Forleden holdt han bryllupstalen til et brudepar, som han aldrig havde mødt før.

TV-værten Hans Pilgaard kunne tirsdag se sig selv i en helt ny rolle. I anledning af Pride-ugen i København havde Københavns Kommune nemlig inviteret Hans Pilgaard til at holde bryllupstaler for brudepar, som gerne ville giftes i denne uge.

Brudepar, som han aldrig før havde mødt, men som i anledning af Pride-ugen ønskede at blive gift på Københavns Rådhus.

Vielserne foregik i Rådhushaven og tirsdag var der tre par, som gerne ville have en tale fra Hans.

Og TV-værten havde forberedt sig godt før den ene af dagens første vielser, som stod mellem Cille Frandsen og Henrik Andersen fra Aalborg.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Familien vidste intet

Parret har kendt hinanden i tre år, men fire dage tidligere havde Henrik friet til Cille, som straks havde sagt sagt "ja" - hvis de ville handle hurtigt, kunne det blive med tale fra Hans Pilgaard.

- Faktisk ved vores familie ikke, at vi er blevet gift, fortalte parret, som først onsdag aften kl. 19.00 fortalte familien om den lykkelig begivenhed.

Dagen før vielsen havde Hans Pilgaard sat noget god musik på anlægget, og med Leonard Cohen i ørerne kom bryllupstalen til verden.

- En god bryllupstale er for mig en, som er ægte, og som har noget på hjerte. Og hvis det er en personlig tale, så skal den også have et sjovt element, sagde Hans, som havde følgeskab af sin egen mand, Jobbe Pilgaard.

Sammen kan de snart fejre et-års bryllupsdag.

- Jeg er vild med at være gift, fortalte Hans, som dog ikke ville afsløre, om han i dagens anledning havde forberedt en overraskelse for Jobbe.

Under Pride-ugen vil det også være muligt at blive gift i H. C. Ørstedparken og på Cirkelbroen i København.

Her er det henholdsvis forfatteren Leonora Christina Skov og den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford, som holder talerne.

Foto: Martin Høien

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden