3. sep. 2020
Af Karina Didriksen

Hans Pilgaard: Jeg skriver stadig med min første kæreste

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard.
Foto: Hanne Juul
I TV 2-programmet ”Tilbage til 9. A” mødte Hans Pilgaard sin første kæreste, Bettina, og de har holdt kontakten siden da.

57-årige Hans Pilgaard opsøgte tidligere klassekammerater i TV 2-programmet ”Tilbage til 9.A”, og en af dem var hans første kæreste, Bettina.

Det er snart et år siden, at optagelserne sluttede, og tv-værten har stadig kontakt til hende og nogle af de andre skolekammerater.

- Jeg har skrevet lidt med Betina, som var min første kæreste, og med Lars og Bo. Det er de tre nærmeste, forklarer Hans Pilgaard til BILLED-BLADET.

Så tv-programmet sammen

Hans Pilgaard er i dag lykkelig gift med ægtemanden Jobbe, men han er glad for, at han lavede TV 2-programmet, så han nu ved, hvordan det er gået Bettina og de andre fra 9.A.

- Vi gik ud af klassen i 1979, så var vi samlet i ”Den store klassefest” i 1999, så gik der 20 år igen, og så lavede jeg det her, fortæller tv-værten og tilføjer:

- Jeg viste alle mine klassekammerater programmerne lige inden coronakrisen, og det var så bevægende og stærkt at se det sammen.

Herunder ses Bettina, som Hans Pilgaard genfandt kontakten med i tv-programmet.

https://imgix.billedbladet.dk/bettina_4_ny.jpg
Foto: TV 2

Læs mere om: