Torsdag, 13. august 2015 — af af Lisbeth Grube og Juliane Olsen

Hans Pilgaard mistede sin mor inden TV-optagelser

Jørgen Leth og Hans Pilgaard
TV-vært Hans Pilgaard havde ti dage inden optagelserne til "Mit Frankrig" mistet sin mor, og han var derfor nervøs for at tage af sted med Jørgen Leth.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Ti dage inden optagelserne til ”Mit Frankrig” med Jørgen Leth startede for Hans Pilgaard, mistede han sin mor, og derfor var han i tvivl, om han kunne gennemføre rejsen.

Egentlig var den 52-årige TV-vært Hans Pilgaard i tvivl om, hvorvidt han var i stand til at gennemføre optagelserne til ”Mit Frankrig” på TV 2 Fri i selskab med Jørgen Leth.

Årsagen var, at han ti dage forinden afrejsen havde mistet sin mor, og Hans Pilgaard skulle samtidig tilbringe rejsetiden med Jørgen Leth, som han kun havde mødt i forbindelse med interview et par gange før.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er specielt at rejse med et menneske, man ikke kender godt, og jeg har venner, jeg ville være bekymret for at skulle på ferie 14 dage med, siger Hans Pilgaard til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Hans Pilgaard og Jørgen Leth på roadtrip i Frankrig

Jørgen Leth støttede Hans Pilgaard

Men som de fleste ved, så valgte Hans Pilgaard at tage af sted, og fortalte forinden Jørgen Leth om morens død uden kamera på.

TV-værten skulle snart erfare, at den erfarne herre er et fantastisk menneske, som var ham en stor støtte under turen.

Du kan se andet afsnit af TV-programmet ”Mit Frankrig – Jørgen Leth og Hans Pilgaard” torsdag aften klokken 20:40 på TV 2 Fri.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden