23. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Hans Pilgaard om nyt TV-program: Jeg sagde ja med hjertet

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard.
Foto: Søren Kirkegaard/TV 2
Hans Pilgaard morede sig med at rejse rundt i landet i det nye TV 2 Fri-program ”Sæt pris på Danmark”.

Hvad koster et kilo røget sild eller verdens største tartelet? Den opgave stiller Hans Pilgaard to kendte danskere i det nye TV 2 Fri-program ”Sæt pris på Danmark”.

Hans Pilgaard er vært, og i det første program mandag aften er det Jacob Haugaard og Michael Carøe, der skal gætte prisen på oplevelser på solskinsøen Bornholm.

- Det er et hyggeligt program, og vi havde det simpelthen så sjovt. Der var god stemning, og det behøvede ikke være så perfekt, siger Hans Pilgaard til BILLED-BLADET.

Hans Pilgaard bruger mavefornemmelsen

Den 54-årige TV-vært har tidligere rejst rundt i Frankrig og Spanien med Jørgen Leth, men denne gang har han altså valgt at tage på optagelser i Danmark for at lave det nye TV-program.

- Jeg siger ja og nej til TV-tilbud med hjertet, og jeg har altid brugt min mavefornemmelse. Jeg kan sagtens finde på at sige nej til glimrende programmer, hvis jeg ikke kan se mig selv i den rolle, forklarer Hans Pilgaard.

”Sæt pris på Danmark” har premiere på TV 2 Fri mandag 23. oktober kl. 20.55. Der er seks programmer, og hver mandag skal to forskellige kendte gætte prisen på oplevelser rundt i landet.

https://imgix.billedbladet.dk/179815.jpg
Foto: Søren Kirkegaard/TV 2

Læs mere om: