Hans Pilgaard tabte besindelsen

Hans Pilgaard og kæresten Jobbe Joller.

Hans Pilgaard og kæresten Jobbe Joller.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Den folkekære studievært råbte skældsord efter kvinde, der forulempede en hjemløs.

Den folkekære studievært råbte skældsord efter kvinde, der forulempede en hjemløs.

Det blev, ifølge BT, for meget for den ellers gemytlige Hans Pilgaard, da han 13. juni sammen med sin kæreste overværede en kvinde forulempe en hjemløs.

Den hjemløse sad på en repos foran elevatoren ved metroen på Kgs. Nytorv, da Hans Pilgaard og kæresten Jobbe Joller kommer gående ned ad trappen.

Ifølge BT går de bag to yngre kvinder, og pludselig råber den ene kvinde højt ind i hovedet på den hjemløse "Vågn op"!

Den hjemløse bliver vældig forskrækket, og Hans Pilgaard bliver vældig vred.

De to unge kvinder morer sig højlydt over den hjemløses forskrækkede reaktion.

- Jeg ryger helt op i det røde felt, fordi tanken om, at nogle mennesker kan finde på at opføre sig på den måde overfor de allersvageste i vores samfund, gør mig helt vildt indigneret. Men også vred og får mig til at reagere prompte og råbe. "Hvad fanden er det, I bilder jer ind? Hvordan er det, I opfører jer. Opfør jer ordentligt. At råbe ad en stakkels hjemløs. Hvad fanden har I gang i, fortæller Hans Pilgaard til BT.

De to kvinder råber tilbage, og der opstår et decideret skænderi, inden den råbende kvinde vælger at gå, hvilket får "Hvem vil være millionær"-værten til at kalde hende en ”arrogant kælling”.

En rimelig reaktion

- Som udgangspunkt skal man tale ordentligt til andre mennesker. Men der kan være situationer som den, hvor jeg følte, det var rimeligt at reagere, forklarer Hans Pilgaard til BT og tilføjer:

- Dét, jeg også reagerer helt voldsomt på, er, at i dag er der en tendens til, at man kan sige og gøre, hvad man vil. Man kan slippe af sted med at opføre sig, som man vil. Det synes jeg er sørgeligt.

Hans Pilgaard står ved, at han har kaldt kvinden en ”arrogant kælling”.

Og det synes han, man er, når man råber en hjemløs, der sidder og sover, ind i ansigtet og bagefter griner højlydt over, hvor sjovt det er at gøre ham skide forskrækket.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden