6. mar. 2011
Af af Lisbeth Grube

Heidi Frederikke på lang ferie med lille Matilde

Heidi Frederikke Sigdal
Heidi Frederikke Sigdal
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Anders Sigdal og Heidi Frederikke Rasmussen rejste om på den anden side af jorden og kom hjem med 1200 fotos.

Lille Matilde har netop fejret sin første fødselsdag og er allerede en gæv globetrotter. Mens Danmark har været en tur i dybfryseren, har TV 2-parret, Heidi Frederikke Rasmussen og Anders Sigdal, nemlig været under sommersol på den anden side af Jorden: Tre en halv uge i Australien med baby i bæreselen.

- Det var en fantastisk tur. Det var bare så meget mere end en ferie, for vi har oplevet rigtig meget sammen som familie. Og Matilde blev virkelig

stor på tre uger, fortæller sportsværten Heidi Frederikke, netop hjemvendt til et temperaturfald på hele 50 grader efter at være lettet fra Sydney, hvor termometeret ramte hele 42,5 grader.

Et hav af oplevelser og 1200 fotos senere er det absolut ikke sidste gang, hun og Anders tager Matilde med på en længere rejse.

- Jeg ville ønske, at alle familier kunne prøve det. At rive tre en halv uge ud af kalenderen og bare være sammen og opleve. Man behøver jo ikke at rejse om på den anden side af Jorden - man kan for den sags skyld rejse til Fanø, siger Heidi Frederikke Rasmussen, efter hun med vemod har afleveret Matilde i vuggestuen første dag efter ferien.

Du kan se nogle af Heidi Frederikkes 1200 feriefotos i BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu.

Læs mere om: