Onsdag, 24. august 2016 — af Juliane Olsen

Heidi Frederikke Sigdal bliver barselsvikar for Louise Wolff

Louise Wolff
Louise Wolff
Foto: TV 2
Det bliver den tidligere TV 2-sportsjournalist Heidi Frederikke Sigdal, der skal dække ind for Louise Wolff på ”Go’ morgen Danmark”, mens hun er på barsel.

Den 38-årige TV-vært Heidi Frederikke Sigdal vender tilbage til TV 2, når hun til september tager over på ”Go’ morgen Danmark”, mens Louise Wolff er på barsel.

Hun har igennem ti år været en af de største profiler på TV 2 Sporten, men nu skal hun altså indtage en hel ny rolle på kanalen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg glæder mig meget til at være vært på så alsidigt et program, som ”Go’ morgen Danmark er, siger Heidi Frederikke Sigdal til tv2.dk.

SE VIDEOEN: Se ankomsterne til BILLED-BLADETs fest

Heidi Frederikke Sigdal glæder sig

TV-værten glæder sig til at komme i berøring med mange forskellige emner og gå i dybden med dem undervejs. Heidi Frederikke Sigdal understreger desuden, at hun selvfølgelig også glæder sig til at blive en del af det dygtige hold bag.

Hun er uddannet journalist og startede på TV 2 tilbage i 2006, hvor hun frem til marts i år var vært på Sporten.

Heidi Frederikke Sigdal
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Emnerne spænder bredt

Her stod hun i spidsen for en række sportsbegivenheder på kanalen og blandt andet flere slutrunder i fodbold.

De mange års erfaring som sportsjournalist skal nok blive brugbare i morgenprogrammet, hvor der er både mad og tunge emner på dagsordenen.

Heidi Frederikke Sigdal forklarer, at hun også på Sporten både har lavet følelsesprægede og kritiske interviews, og hun derfor er rustet til opgaven.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden