Mandag, 22. august 2022 - af Stine Ramlyng

Heidi Frederikke Sigdal i vanvittig udfordring

Heidi Frederikke Sigdal.

Heidi Frederikke Sigdal. 

Foto: Gregers Overvad
Den stod på det helt store kolde gys, da Go'Morgen Danmark-værterne Heidi Frederikke Sigdal og Steen Langeberg tog imod en iskold udfordring fra skuespiller og psykolog med speciale i åndedræt David Owe.

- Du bliver sundere, stærkere og gladere. Åndredrættet kan give dig energi. Hvis du trækker vejret kraftigt ind og fokuserer på udåndingen, så går du i afslapnings-mode. Du kan gå ind og ændre på noget, du ikke troede, du havde herredømme over. Du udskiller endorfiner, happy hormons, og dopamin, som også gør en glad, så jeg er ret sikker på, at når I kommer op, så bliver I glade.

Med de ord gav skuespiller David Owe søndag morgen Go'Morgen Danmark-værterne Heidi Frederikke Sigdal og Steen Langeberg den iskolde udfordring, at sænke deres kroppe ned i hvert sit kar fyldt med vand og is. 

Det var vildt

Begge Go'morgen Danmark-værter blev undervejs guidet til at trække vejret af David Owe, som roste dem meget, da de efter et par minutter kom op af iskarrene igen.

Og som lovet var begge værter glade efter den iskolde udfordring. 

- Det var vildt, det var vildt, sagde Steen Langeberg. Og Heidi Frederikke suplerede med et stort anerkendende smil:

- Ja, det var vildt ... og vildt fedt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

David Owe inspireret af TV 2-program

David Owe er uddannet skuespiller, psykolog og åndedrætsekspert, og blev første gang selv introduceret til, hvad kulde og åndedræt kan gøre for det psykiske og fysiske velvære, da han deltog i TV 2-programmet "Korpset - gjort af et helt særligt stof".

En teknik han siden har specialiseret sig i, og nu bruger aktivt i sit arbejde med sine klienter i sin psykolog-praksis Powerpose.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden