8. nov. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Helle Thorning-Schmidt stjal billedet til prisfest i Forum

Helle Thorning-Schmidt på scenen til DMA
Helle Thorning-Schmidt på scenen til Danish Music Awards.
Foto: Krestine Havemann / BILLED-BLADET
De største stjerner på den danske musikhimmel var samlet til Danish Music Awards, men det var nu en tidligere statsminister, der vakte mest opsigt hos den modne del af publikum. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt overrakte en pris til rapgruppen Suspekt.

Der var gang i den til Danish Music Awards i Forum i København, hvor tusindvis af helt unge fans sørgede for ægte popkoncert-stemning med hvin og vanvittig opførsel.

Enkelte mere modne fans var dog også til stede i hallen.

Helle Thorning-Schmidt: Kvinden i rødt

Især den del af publikum gjorde store øjne, da tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt lyste op klædt i sin yndlingsfarve, rødt, til prisfesten.

Helle gik på scenen og overrakte en pris til rapgruppen Suspekt, der ligesom hun selv er fra Vestegnen.

På den måde stjal Thorning-Schmidt en kort overgang billedet fra aftenens to succes-værter Anders Breinholt og Christopher.

Aftenens vindere

Blandt de mange markante prisvindere på den store aften var Suspekt, der vandt fire priser, Lukas Graham med tre priser samt den blot 16-årige Cisilia, som også vandt et par priser.

Danish Music Awards Ærespris gik til Tim Christensen, der var dybt berørt, da han modtog hæderen foran de mange mennesker i Forum.

Læs mere om: