Lørdag, 31. oktober 2020 - af Marie Krakau

HELT UVANT: Derfor røg Nukâka og Silas ikke til tops

Nakâka Coster-Waldau og Silas Holst
Nakâka Coster-Waldau og Silas Holst
Foto: Hanne Juul
Efter at have ligget i toppen længe, måtte Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst tage til takke med en 6. plads fra dommerene.

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst har været vant til at ende til tops på enten en 1., 2. eller 3. plads de sidste mange gange i "Vild med dans", men i fredags var det noget anderledes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med 26 point for deres tango fra dommerne endte de på en 6. plads, som de delte med Hilda Heick og Michael Olesen.

Ifølge BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg var det noget af en overraskelse, men hun kan godt se, hvorfor dommerne ikke sendte parret til tops: 

- De ryger ikke til tops, fordi det bliver for show-præget. Der er for lidt grunddans, og det så dommerne ikke nådigt på, siger hun og fortsætter;

- Silas havde lavet en koreografi, der var mere ønskedans end tango, og det tror jeg er det, som de bliver straffet for, fordi de ikke holdt sig indenfor det koncept, dommeren havde i tankerne.

Noget af dommernes kritik gik bl.a. på, at koreografien indeholdt for mange spark. 

Ikke en overraskelse hvem der røg ud

- Men Nukâka og Silas er ikke i nærheden af at ryge ud. Hverken hos dommerne eller seerne, vurderer Lone Vandborg. 

Hvem der derimod røg ud denne gang, var biolog Vicky Knudsen og hendes partner, Martin Reichhardt, og det er Lone Vandborg ikke overrasket over: 

- At Vicky røg ud, kom ikke bag på mig. Hun var den i feltet, som dansede dårligst. Og i omdansede virkede det som en retfærdig afgørelse. Her dansede Wafande, som hun stod i omdans mod, simplethen bare bedst. 

Janus overrakser

En nydanser der har har overrasket BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert er skuespiller Janus Nabil Bakrawi. 

- Det var nok ikke mange, der efter første program havde set det komme, at Janus skulle ende på en samlet første plads, efter denne og sidste uges point blev lagt sammen. Han har udviklet sig utroligt meget, og det er jo lige præcis det, som "Vild med dans" handler om.

Ros fra Anne Laxholm

En anden nydanser som gjorde det godt var Merete Mærkedahl.

- Man har virkelig danset en god slowfox, når man kan få slowfox-mesteren selv, Anne Laxholm, til at tage skoene af og rose en, siger Lone Vandborg om Merete Mærkedahl. 

Lone Vandborg fortsætter rosen:

- Det er virkelig et skulderklap, det er ikke nemt at imponere Anne Laxholm så meget. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden