Fredag, 8. maj 2020 - af Emilie Jepsen

Henrik og Anika fra Kærlighed hvor kragerne vender: Her vil vi bo

Foto: Privat
Parret mødte hinanden i TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" og har allerede talt om, hvor de skal bo, når de engang flytter sammen.

I det populære TV 2-program "Kærlighed hvor kragerne vender" drog Anika sammen med 19 andre piger til Sønderjylland for at finde kærligheden. 

26-årige Henrik var en af de fire fyre der ligeledes manglede nærvær og kærlighed i hverdagen. Men den fandt han lynhurtigt med 22-årige Anika.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kemi med det samme

Nu er optagelserne slut, programmet har været vist på tv, og parret er stadigvæk lige forelskede. Men de bor ikke sammen - endnu. Men de vil gerne.

- Vi er lidt udfordrede, fordi vi bor forskellige steder i Danmark. Hun bor på Fyn lige nu, og jeg bor stadigvæk I Brøns, så det er mest i weekenderne, at vi ses. Vi skal lige lære hinanden lidt bedre at kende, inden vi flytter sammen, fortæller Henrik. 

[node:global_link:4]

Vi vil bo i Sønderjylland

Anika fortæller dog at parret allerede har haft snakken om, hvor de vil bo, den dag de flytter sammen. 

- Jeg er lidt ligeglad med hvor jeg bor, men det er Henrik ikke - så det bliver i Sønderjylland. Vi har også snakket om at finde noget nyt, når det er. På den måde bliver det 'vores', og ikke mig der indtager hans hus, fortæller Anika. 

I denne uges BILLED-BLADET kan du se helt nye billeder af deltagerne fra "Kærlighed hvor kragerne vender" og læse mere om, hvordan det er gået med de fire par, efter kameraerne slukkede.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden