8. maj. 2020
Af Emilie Jepsen

Henrik og Anika fra Kærlighed hvor kragerne vender: Her vil vi bo

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kaerlighed_hvor_kragerne_vender_henrik_og_anika_privat.jpg
Foto: Privat
Parret mødte hinanden i TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" og har allerede talt om, hvor de skal bo, når de engang flytter sammen.

I det populære TV 2-program "Kærlighed hvor kragerne vender" drog Anika sammen med 19 andre piger til Sønderjylland for at finde kærligheden.

26-årige Henrik var en af de fire fyre der ligeledes manglede nærvær og kærlighed i hverdagen. Men den fandt han lynhurtigt med 22-årige Anika.

Kemi med det samme

Nu er optagelserne slut, programmet har været vist på tv, og parret er stadigvæk lige forelskede. Men de bor ikke sammen - endnu. Men de vil gerne.

- Vi er lidt udfordrede, fordi vi bor forskellige steder i Danmark. Hun bor på Fyn lige nu, og jeg bor stadigvæk I Brøns, så det er mest i weekenderne, at vi ses. Vi skal lige lære hinanden lidt bedre at kende, inden vi flytter sammen, fortæller Henrik.

[node:global_link:4]

Vi vil bo i Sønderjylland

Anika fortæller dog at parret allerede har haft snakken om, hvor de vil bo, den dag de flytter sammen.

- Jeg er lidt ligeglad med hvor jeg bor, men det er Henrik ikke - så det bliver i Sønderjylland. Vi har også snakket om at finde noget nyt, når det er. På den måde bliver det 'vores', og ikke mig der indtager hans hus, fortæller Anika.

I denne uges BILLED-BLADET kan du se helt nye billeder af deltagerne fra "Kærlighed hvor kragerne vender" og læse mere om, hvordan det er gået med de fire par, efter kameraerne slukkede.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: