Her er ekspertens bud: De vinder Vild med dans

De tre finalister i ”Vild med dans”.

De tre finalister i ”Vild med dans”.

Foto: Hanne Juul
Fredag er der finale i TV 2s populære danseprogram – men hvem ender øverst på podiet som vinder af ”Vild med dans” 2021?

Endelig er vi nået til den store aften, som vi har ventet på gennem hele sæsonen – det er nemlig finaleaften i ”Vild med dans”.

De startede 12 nydanserne, der stod klar til at kaste sig over alt fra jive og cha-cha-cha til tango og wienervals, og efter mange spændende fredage står der nu tre finalepar tilbage.

Men kun ét par kan som bekendt vinde trofæet og den fornemme titel som vinder af ”Vild med dans” – men bliver det mon svømmer Pernille Blume, tv-vært Lise Rønne eller sanger Jimilian?

Ifølge BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg kan alt ske, når de tre finalepar indtager dansegulvet fredag aften.

- Sjældent har det været så tæt, og aldrig før har de tre finalepar været så dygtige. Ligegyldigt hvilket par der fredag aften kan kalde sig vinderne af ”Vild med dans”, så vil det være fortjent – for de tre par har været de tre klart bedste i denne sæson, siger Lone Vandborg.

”Vild med dans”-eksperten mener derfor, at alle tre par faktisk har en chance for at vinde, men hun kommer alligevel med et forsigtigt bud på, hvem der løber af med sejren:

- I princippet kan alle tre par vinde, men hvis jeg skal pege på en vinder, så tror jeg mest på, at det bliver Jimilian og Asta, som kan løfte trofæet til sidst, fordi Jimilian i høj grad har vundet seernes hjerter med sin charme og sine dansefærdigheder.

Men selv om Lone Vandborgs vinderbud er Jimilian og Asta, understreger hun, at det også sagtens kan blive et af de to andre par, der ender som en samlet vinder:

- Jeg tror på, at Pernille og Morten har en god chance for at havne på dommernes samlede førsteplads – og hvis de også får mange seerstemmer, kunne de jo også sagtens gå hen og vinde, siger Lone Vandborg.

Hun mener også, at der er en mulighed for, at det kan blive Lise Rønne og Silas Holst, der løber med sejren:

- Lise og Silas lagde meget stærkt ud i denne sæson. Undervejs i programmerne er de dog blevet overhalet lidt, men de er stadig meget dygtige. Desuden har Silas Holst jo meldt ud, at det er hans sidste sæson som danser i ”Vild med dans”, og det kunne jo godt tænkes, at seerne gerne vil sende ham godt afsted med et trofæ i hånden.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Dermed er der altså lagt op til en spændende og uforudsigelig finale, hvor alt kan ske:

- Jeg tror, det bliver så tæt, at der nærmest skal målfoto til. Alle tre par har en mulighed for at vinde. Det er åbent som aldrig før, siger Lone Vandborg.

Følg den spændende finale i ”Vild med dans” på TV 2 fra kl. 20.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden