Her er Thomas Bo Larsens afløser i Vild med dans

Mie Moltke har fået en anden dansepartner end Thomas Bo Larsen
Mie Moltke har fået en anden dansepartner end Thomas Bo Larsen
Foto: AOP
TV 2 offentliggjorde torsdag et højst kontroversielt valg efter skuespillerens exit med en knæskade.

Thomas Bo Larsen, der er ude af "Vild med dans" på grund af en knæskade, bliver erstattet af sin ven, 21-årige Anders Krogh Jørgensen, som han kender fra boksetræning i Gladsaxe. Det offentliggjorde TV 2 torsdag aften.

- Jeg synes bare, det var en rigtig god ide. Jeg kunne ikke få en bedre stand-in end Anders, siger Thomas Bo Larsen om vennen, der torsdag aften blev præsenteret i "Go'aften Danmark'"

Det er første gang i "Vild med dans"-historien, at en deltager ikke har kunnet danse i premiereprogrammet.

- Vi syntes, det var utrolig ærgerligt for både seerne og Thomas - og selvfølgelig også for Mie, der lige er kommet tilbage efter et års barsel og havde glædet sig til at danse. Derfor overvejede vi Thomas' forslag om en stand-in, siger TV 2's underholdningschef, Gitte Madsen.

- Meningen er, at Thomas skal være med hele vejen og støtte sin stand-in. Seerne får altså både glæde af det nye par, Anders og Mie, og af Thomas Bo Larsen, uddyber hun.

Anders Krogh Jørgensen har bokset i syv et halvt år og træner fem dage om ugen. Dansetræning har han derimod ikke haft noget af, og det er med både spænding og ydmyghed, at han tager imod udfordringen.

- Jeg gør det for at hjælpe Thomas. Det er fuldstændig nyt for mig, og jeg har aldrig tidligere fulgt med i "Vild med dans", siger Anders Krogh Jørgensen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden