Tirsdag, 9. august 2011 — af af Thomas Flindt

Her er TV 2’s nye weekend-underholdning

Morten Resen og Ida Wohlert
Morten Resen og Ida Wohlert
Foto: Martin Juhl/TV 2
I efteråret lancerer TV 2 et søsterprogram til ”Go’ morgen” og ”Go’ aften Danmark”.

Så er weekend-underholdningen sikret! Til efteråret kan man nemlig få mere af den bløde og humoristiske journalistik fra "Go' morgen" og "Go' aften Danmark"-programmerne. TV 2 barsler nemlig med et weekend-program, der udspringer af de to succeser.

- Vi har forbedret late night og slottet før primetime, og nu har vi en ny flanke i weekenden, vi vil styrke. Vi lancerer et nyt formiddagsshow, "Go' weekend Danmark", som er i familie med "Go' morgen" og "Go' aften Danmark", men som bliver mere underholdende og skørt - mindre journalistisk, siger TV 2's programdirektør Palle Strøm til Mediawatch.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Weekend-satsningen skal have et helt nyt sæt værter, og vil ikke blive optaget i samme studie som "Go' morgen Danmark". Hvis alt går efter planen, så skal "Go' weekend" holde alle seerne på kanalen resten af dagen.

- Vi ligger rigtig godt i primetime i ugedagene - den næste store udfordring er weekenden, hvor vi ikke er nok til stede og er for profilløse. Vi har tidligere kunnet markere os med at sende serier i 'seriesøndag', men i dag er der 35 andre kanaler, der også sender serier som søndagen, så nu styrker vi med en egenproduktion. Jeg ser gerne, at man starter weekenden på TV 2 og så bliver hængende og ser serier eller sport, eller hvad vi ellers måtte byde på, siger programdirektøren.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden