1. dec. 2019
Af Karina Didriksen

Her er værterne på årets store TV 2-show

Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck.
Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck.
Foto: Per Arnesen/TV 2
Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck er den nye værtstrio på TV 2-showet ”De største øjeblikke 2019”, der bliver sendt i december.

Det bliver Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck, der sammen skal styre slagets gang under TV 2’s årlige show ”De største øjeblikke”.

Her ser værtstrioen tilbage på året, der snart er gået, og inviterer seerne med på en rørende rejse gennem nogle af de største øjeblikke i 2019.

Sidste år havde Cecilie Frøkjær og Cecilie Beck selskab af Louise Wolff på scenen, men denne gang er det altså Anders Breinholt, som har fået tjansen.

Breinholts største øjeblik

Der er et særligt øjeblik, som Anders Breinholt husker bedst fra 2019.

- Folketingsvalget er bare en stor ting, og især når man arbejder i denne her branche, så det var helt klart et af det største øjeblikke arbejdsmæssigt for mig, siger tv-værten i en pressemeddelelse fra TV 2 og tilføjer:

- Privat var det ferien med familien. For første gang i seks-syv år var vi ikke på Bornholm, men i Kroatien, og det er altså dejligt at holde ferie et sted, hvor man er sikker på, der er 30 grader hver dag.

Musikalske oplevelser

2019 har også budt på store musikalske øjeblikke, og det bliver markeret med besøg af blandt andre Alphabeat, Kwamie Liv og Lukas Graham.

”TV 2 019: De største øjeblikke” bliver optaget i Operaen i København og sendes på TV 2 mandag den 30. december.

Læs mere om: