Lørdag, 30. juli 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Her har du (måske) set Jan Larsen fra Badehotellet før

Aske Bang som Jan Larsen i "Badehotellet".
Aske Bang som Jan Larsen i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel
31-årige Aske Bang er aktuel som arbejderdrengen Jan Larsen i "Badehotellet", og den unge skuespiller har allerede mange ting på CV'et - blandt andet en Oscar-nominering.

I episode 2 af sæson 7 dukkede endnu en ny person op på ”Badehotellet”, og han havde cyklet intet mindre end 500 kilometer for at nå frem.

Arbejderdrengen Jan Larsen er nemlig meget forelsket i fru Frighs datter, Bertha.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skøn oplevelse at være med i Badehotellet

Det er 31-årige Aske Bang, der spiller den unge og forelskede kommunist, og han har været rigtig glad for at være en del af ”Badehotellet”.

- Det har været virkelig sjovt. En skøn oplevelse. Det er en serie, der har kørt i mange år og bliver set af mange. Det var med lidt sommerfugle i maven, jeg kom ind her, fordi jeg tænkte, alle ender hinanden. Men folk har været så søde og gode til at byde mig velkommen. Netop fordi de har arbejdet sammen så længe, tror jeg, de synes, det er sjovt, der kommer nye gæster på badehotellet”, fortæller han.

Foto: Jesper Sunesen

Aske Bang med Lucia Vinde Dirchsen, der spiller Bertha i "Badehotellet". 

Aske Bangs Oscar-nominering

Aske Bang har mange års erfaring fra branchen – både som skuespiller og instruktør.

På tv har man blandt andet kunne se ham i serierne ”Album”, ”Doggystyle”, ”Perfekte Steder” og "Cold Hawaii", men også bag ved kameraet har Aske Bang haft stor succes.

Hans kortfilm ”Silent Nights” var i 2016 nomineret til en Oscar.

Aske Bang er søn af manuskriptforfatter Ib Kastrup, der blandt andet har skrevet filmen ”Hvidsten Gruppen”. Far og søn arbejder netop nu sammen om filmen "Welcome to the moon".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden