Onsdag, 6. januar 2021 - af Majken Munk

Her har Melvin Kakooza og Sofie Linde arbejdet sammen før

Sofie Linde og Melvin Kakooza
Sofie Linde og Melvin Kakooza
Foto: Søren Lamberth
Det er ikke kun i "X Factor", at Melvin Kakooza og Sofie Linde har arbejdet sammen. Faktisk deler de en helt særlig ting.

Hver fredag kan danske seer igen følge med i jagten på de nye talenter i "X Factor". 

Nyt er det, at fra bootcamp-programmerne er det ikke kun Sofie Linde, der er vært på programmet. Melvin Kakooza overtager værtstjansen herfra. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er faktisk ikke den eneste gang, de to erfarne tv-personligheder har arbejdet sammen. 

Skægge opgaver

De fleste kan formentlig huske, at Melvin Kakooza og Sofie Linde egentlig konkurrerede mod hinanden, da seerne først så dem på skærmen sammen. 

Det gjorde de, da de medvirkede i TV 2-programmet "Stormester". 

Efter at have kæmpet med at løse finurlige opgaver, var det altså Sofie Linde, der blev erklæret for sæsonens stormester. 

Men det er ikke det eneste, de har været fælles om. 

Den første

For i 2020 må det siges, at Melvin Kakooza har haft meget travlt. 

- Det har været et ret vildt år. Jeg plejer jo at lave projekter om foråret, som så bliver vist om efteråret. Så jeg har en rimelig god fornemmelse af, at mine efterår bliver ret vilde, fordi der kører programmerne. Men i år har det jo været en lige linje gennem hele året, fordi der så var coronafitness og alt det andet. Så mit år har været ret vildt egentlig, siger Melvin Kakooza. 

- Jeg var faktisk den første, der var med i coronafitness. Det var meget hårdere, end jeg troede, følger Sofie Linde op.

- Ja! Sofie var faktisk den første. Så der hjalp hun mig, og så skyldte jeg Sofie en, og så ringede hun jo og spurgte: Tager du ikke X Factor? Så står der et-et nu, og så er den ude, siger Melvin Kakooza grinende. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden