Fredag, 27. november 2020 — af Helle Skram de Fries

Hilda Heick inden program ni: Nu er min krop virkelig træt

Hilda Heick.
Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul
74-årige Hilda Heick gør det fantastisk i Vild med dans, men hun kan godt mærke, kroppen er træt.
Fredag 27. november er ”Vild med dans” nået til program ni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Seks par er tilbage, og Hilda Heick og Michael Olesen er ét af dem.
Foto: Hanne Juul
Troede ikke vi nåede så langt - Jeg havde overhovedet ikke regnet med at nå så langt. Det havde jeg virkelig ikke. - Jeg troede, vi ville ryge ud, som nogle af de første, fortæller Hilda Heick til BILLED-BLADET. Denne uges træning sammen med dansepartneren, Michael Olesen, har været ekstra hård. Udover at træne den jive hun og Michael skal danse, har parret også – i lighed med de øvrige par - skulle træne en holddans.

To holddanse

Med tre par på hvert hold indgår der nemlig to holddanse i aftenens program. Parrene får en karakter for deres individuelle dans. På det hold der vinder hold-dansen, får hvert par 1 point, der lægges til deres karakter for den individuelle dans. - Det har da være rigtig hårdt med så meget træning. - Nu kan jeg virkelig kan godt mærke, min krop er træt, lyder det fra en ærlig Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul

Elsker at danse med Michael

- Men så tager jeg mig sammen, og jeg elsker jo at danse med Michael. - Jeg gør mig også umage for hans skyld. Og i aften skal vi ovenikøbet danse hans yndlingsdans jive. - Så jeg gør det, så godt jeg kan, lover Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul

Michael passer på mig

- Og Michael er sød til at lave nogle koreografier, så jeg kan holde til det. Han passer godt på mig, tilføjer danseglade Hilda.
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden