4. mar. 2021
Af Helle Skram de Fries

Hilda Heick jubler over Michael Olesens babylykke

Hilda Heick.
Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul
Den 74-årige sangerinde er ovenud lykkelig på vegne af sin tidligere dansepartner.
- Jeg vidste godt, at Michaels kæreste, Joan Divine, var taget til fertilitetsbehandling i Rusland, fortæller Hilda Heick.
- Det var jo, mens Michael og jeg dansede, forklarer 74-årige Hilda Heick. Efter ni års fertilitetsbehandling kunne den 38-årige ”Vild med dans”-stjerne, Michael Olesen og hans 41-årige kæreste Joan Divine for nylig endelig dele den nyhed, de i årevis har drømt om: ”Vi skal være forældre”.

Et lille vidunder

Til august er deres lille vidunder sat til at komme til verden. BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe det fine foto fra Michael Olesens instagram.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_baby_beskaaret_0.jpg
Foto: Privat
- Jeg er så utrolig glad på deres vegne, lyder det fra Hilda Heick, der i 2020 nåede at danse i hele ni programmer sammen med Michael Olesen.
https://imgix.billedbladet.dk/20201127_hjp8162_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Alt var klar

- Jeg spurgte flere gange Michael, om han ikke skulle med Joan til Rusland. Michael Olesen havde tidligere været med på fertilitetsklinikken i Sankt Petersborg, så alt var klar til Joans næste besøg. Michael Olesen forklarede Hilda, at nu var han jo hjemme i Danmark og deltog i ”Vild med dans”, og alt var helt, som det skulle være.

Helt vidunderligt

- Og nu er det lykkedes! De skal være forældre, og det er jo helt vidunderligt.
https://imgix.billedbladet.dk/premiere_paa_wallmans_tsl_20190918_0298_1.jpg
Foto: Thomas Laursen
- Det er jo utroligt, hvad de begge har været igennem, og Joan – ja, hun er altså en stærk pige. - De har virkelig fortjent, at deres store drøm nu endelig går i opfyldelse! Læs i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag 4. marts om Michael og Joans store lykke.

Læs mere om: