8. mar. 2021
Af Helle Skram de Fries

Hilda Heick kæmper med vægttabet fra Vild med dans

Hilda Heick.
Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul
Den 74-årige sangerinde tabte sig en hel del under "Vild med dans" og arbejder stadig på at holde vægten.
Mens Hilda Heick knoklede i træningslokalet og på dansegulvet med sin dansepartner Michael Olesen, raslede kiloene af.
https://imgix.billedbladet.dk/20201113_hjp0879_1_beskaaret.jpg
Foto: Hanne Juul
Da "Vild med dans" sluttede ved juletid - med en flot fjjerdeplads til Hilda og Michael - var Hilda Heick blevet næsten seks kilo lettere. Det kunne mærkes på bukserne.
https://imgix.billedbladet.dk/39keld_og_hilda_jul_2020_2sl0408_1.jpg
Foto: Søren Lamberth
- Jeg holder vægten fuldstændig. Jeg har ikke taget et gram på. - Jeg vejer nøjagtigt det samme, som lige efter ”Vild med dans”, forsikrer Hilda Heick.

Standhaftige Hilda

Med corona-restriktioner, der betyder, at hun og gemalen ikke kan komme ud at spille musik, er det slet ikke nemt. Men Hilda Heick er standhaftig. -Til aftensmaden tænker jeg tit, at jeg godt lige kan spise en portion til. - Men jeg gør det ikke. - Og der er heller ikke noget med at spise slik om aftenen, når vi sidder i sofaen og ser tv.
https://imgix.billedbladet.dk/20201208_hjp4353_1_beskaaret.jpg

Et lille bolsje

- Det går ikke. Jeg tillader mig nogle gange et lille bolsje. Det holder længe. -Vingummier forsvinder alt for hurtigt, pointerer Hilda Heick. - Til Melodi Grand Prix hyggede vi med en kande the – og en lille bitte smule slik. Men det hører til sjældenhederne.

Mangler armkræfter

Vægten holder, men Hilda Heick kan mærke, hun ikke har de armkræfter, hun plejer at have. - Det er fordi Keld og jeg ikke er ude at spille.
https://imgix.billedbladet.dk/20190526_dm_sommersang_i_mariehaven_067_1_beskaaret.jpg
Foto: Dan Mariegaard
- Vi plejer jo at bære på mikrofonstativer og andet udstyr. - Så jeg har sagt til Keld, at vi må til at slæbe anlægget ind en gang imellem, forklarer Hilda Heick med et grin. - Jeg håber da også, at vi kommer ud at spille igen på et tidspunkt.

Læs mere om: