Mandag, 17. maj 2021 — af af

Hjem til gården-vinderen Simon: Mistede farmor lige før finalen

Simon 
Simon 
Foto: Martin Høien
Det var noget af en mavepuster for Simon, da han få dage før finalen i "Hjem til gården" fik en trist besked i telefonen.

Efter ti søndage er det nu endelig afsløret, at 29-årige Simon Borch Rasmussen er vindere af ”Hjem til gården”.

I overlegen stil sejrede han i finalen, men hvad man ikke så på tv, var, at han få dage før havde fået en trist besked hjemmefra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En stor mavepuster

- Min farmor døde, mens jeg var inde på gården, så jeg skulle til begravelse, få dage efter at jeg kom hjem. Jeg fik det at vide, to timer efter jeg havde vundet tvekampen over Mikkel i afsnit ni, fortæller Simon.

Inden han flyttede ind på gården, vidste han godt, at hans 94-årige farmor var syg, og han havde derfor lavet en aftale med sin far.

- Jeg havde sagt til min far, at de skulle ringe til produktionsholdet, hvis det skete, så da holdet sagde, at min far var i telefonen, vidste jeg godt, hvad der var sket. Det var noget af en mavepuster, husker han.

Begravelsen blev udskudt et par dage, så Simon kunne nå hjem og være med til at tage en sidste afsked.

- Selv om jeg vidste, hun var syg, så er man aldrig rigtig forberedt på at miste et familiemedlem. Jeg ville ønske, hun havde set programmet, da hun selv har boet på en gård, forklarer Simon. 

Hanne, Daniel, Simon og Martin
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden