Søndag, 20. december 2020 - af af Stine Ramlyng og Karina Didriksen

Hjemme hos julekalender-stjernen Esben Dalgaard: Går amok i jul

Juleønsket-stjernen Esben Dalgaard elsker at jule med familien, og det bærer hele boligen præg af. Se bare de mange pragtfulde julebilleder af ham og familiens julede bolig i galleriet herover.

44-årige Esben Dalgaard har medvirket i to julekalendere og er fuldstændig vild med julen. Hvert år pynter han og familien op i hele huset, og der bliver hygget med juleklip og julebag.

Det føles næsten som at træde ind i en julekalender, når man åbner døren til Esben Dalgaard og familiens hyggelige hjem på Amager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nisser, julemænd og en 30 meter lang guirlande

En 30 meter lang, farverig guirlande hænger i loftet og forbinder køkkenet med spisestuen, mens alle hjørner, vinduer og karme er spækket med nisser, julemænd, julehjerter og julestjerner.

Skuespilleren Esben Dalgaard er vild med julen, og den passion deler han med sine to døtre, Olivia på 15 år og 8-årige Alberte.

– Vi går altid helt amok med at pynte op. Der skal være julepynt overalt, og det må gerne se grimt ud! Vores fælles mål er, at der helst ikke skal komme sollys ind i december, så vi vil gerne have smurt vinduerne så meget til som muligt, siger Esben Dalgaard og tilføjer:

– Der er ikke nogen regler om, hvor pynten skal være, det bliver bare kylet op, og jeg synes, det er skide skægt. Vi smider nærmest aldrig noget ud, og der skal være plads til julehjerter, der er klippet forkert. Det er lidt et opgør med den perfekte jul, for det handler bare om at have det hyggeligt sammen.

 

Den 44-årige skuespiller kan i øjeblikket ses i genudsendelsen af TV 2’s ”Juleønsket” fra 2015, og han har i den anledning inviteret BILLED-BLADET inden for i sit private juleunivers.

Se familiens julede bolig i galleriet i toppen af denne artikel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden