13. aug. 2020
Af Liz Rørsig

Hjemme hos Lene Beier

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

TV 2-værten Lene Beier elsker sin naturlige have, der er vild med vilje og fuld af sommerblomster.

Lene Beier bor med familien i et skønt hus i Søvang ved Dragør lige ved vandet. Her har hun lavet en vild have, hvor græsset med vilje ikke er slået, og hvor brændenælder og tidslerstår blandt sommerblomsterne.

Elsker smuk natur

- Jeg har valgt at lave en vild have, fordi jeg elsker den smukke natur, der er lige på den anden side af haven, og så tænkte jeg, at det kunne være smart at kopiere noget af den ind i min egen have, så det hænger sammen. Samtidig har jeg gerne villet gøre noget godt for biodiversiteten og insekterne, fortæller Lene Bier til BLLED-BLADET.

Slapper af

TV 2-værten holder af at slappe af i haven og gå og nusse om de mange blomster i haven, der er blevet et paradis for insekter, fugle og andre smådyr.

- Jeg nyder bare at sidde i haven og høre den summen, der er fra morgen til aften og se på sommerfugle og mariehøns og de andre insekter. Vi har også to pindsvin og en snog boende i haven, siger Lene Beier.

Se videoen øverst og læs det store interview hjemme hos Lene Beier i den skønne have i BILLED-BLADET nr. 33, der er på gaden nu.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb33-forsider.jpg

Læs mere om: