Fredag, 26. maj 2023 — af Karina Didriksen

Hjerteskærende ord fra Dick og Angel: Nu reagerer de på de voldsomme anklager imod dem

Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Dick og Angel Strawbridge fra "Han, hun og drømmeslottet" på TV 2 Fri.
Foto: TV 2
Nu udtaler Dick og Angel Strawbridge fra ”Han, hun og drømmeslottet” sig om de anklager om mobning, som de den seneste tid har været genstand for.

Der har været tavshed fra Dick og Angel Strawbridge, siden mediet Deadline afslørede, at den engelske tv-station Channel 4 har stoppet samarbejdet med dem efter voldsomme anklager om mobning.

Men nu reagerer det britiske ægtepar fra ”Han, hun og drømmeslottet” for første gang på anklagerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sker i en hjerteskærende udtalelse fra Dick og Angel på deres Instagram-profil.

- Vi ved, at der er mange historier om os i medierne lige nu. Det er ikke det værd at kommentere på, for alt kan laves til en god overskrift. Det forstår vi godt. Der er to sider af enhver sag, og ud fra den fantastiske støtte, vi har fået fra jer, så ved mange af jer det godt, lyder det i den officielle udtalelse fra Dick og Angel, som fortsætter:

- Vi er stolte af dem, vi er, og vi føler, at vi må gøre det, vi selv føler er rigtigt, og det er netop det, der har gjort ”Han, hun og drømmeslottet” unikt. Og selv om vi rigtig nok har afsluttet samarbejdet med Channel 4, er vi meget taknemmelig for deres støtte og kreativitet gennem årene.

Takker for støtten

På trods af anklagerne, der stammer fra produktionsselskabet bag ”Han, hun og drømmeslottet”, så er Dick og Angel fortrøstningsfulde, når det gælder fremtiden.

- Fremtiden kunne ikke se mere spændende ud, og vi takker jer for jeres evige kærlighed og støtte, skriver Dick og Angel afslutningsvis.

Sammen med udtalelsen har ægteparret delt en billedkollage med minder fra deres franske slot, hvor de bor sammen med deres dejlige børn, Arthur og Dorothy.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den niende og allersidste sæson af ”Han, hun og drømmeslottet” sendes torsdage på TV 2 Fri.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden