16. jan. 2016
Af af Luise Marie Bekker

Hjørdis og Rita begge nomineret til Robert-priser

Hjørdis (Lise Baastrup) og Rita (Mille DInesen).
Hjørdis (Lise Baastrup) og Rita (Mille DInesen).
Foto: AOP
Serien "Rita" er nomineret til hele fire priser, når Robert-priserne skal uddeles 7. februar.

For to år siden var den populære TV 2-serie "Rita" nomineret til hele fire Robert-priser, men hev ingen af priserne hjem.

I år får serien endnu en chance.

Ligesom forrige år er Mille Dinesen, der spille Rita, nomineret i kategorien Årets kvindelige hovedrolle i en TV-serie, og Lise Baastrup, der spiller Hjørdis, er igen nomineret i kategorien Årets kvindelige birolle i en TV-serie.

Carsten Bjørnlund nomineret for "Rita" igen

Forrige år var også Carsten Bjørnlund nomineret for sin rolle i "Rita". Dengang var det i kategorien Årets mandlige hovedrolle i en TV-serie, men siden er rollen åbenbart blevet mindre, for i år er han nomineret i kategorien Årets mandlige birolle i en TV-serie.

Den fjerede nominering gik sidst til Tommy Kenter, der var nomineret for sin birolle, men i år er det selve serien, der sikrer den fjerde nominering i kategorien Årets danske TV-serie.

Seriens første to sæsoner var så populære, at seerne skreg på en tredje sæson - og det kom der så. Det et endnu uvist, om der bliver produceret en fjerde sæson. Fans landet over vil i hvert fald gerne se, hvad der videre sker med den rappe Rita og resten af lærerstaben.

LÆS MERE: Mille Dinesen glad for "Rita"s succes i USA

Læs mere om: